"happy new year, may we all have a vision now and then" Abba

Allmänt | 2009-12-31 | 13:11:45 Kommentera här! » 0 st

idag är det nyårsafton!! vi väntar in 2010 lixom.
hade en superbra kväll med mina bästa friends igår. bastu, slängde oss i snön, ansiktsmask, chips, cola, prat osvosv.
nu sitter jag o snackar med freddan i skype. han e ganska social. snart ska jag fara till mamma, hämta lite saker. sen blir det väl att göra sig i ordning med vicki och sofie, inför kvällen. ska äta middag med några fräna typer sen blir det lite party..

ps.försökt ladda upp en bild sen förra nyår. men det funkar inte. blogg.se är segt.

"money,money,money, must be funny" Abba

Allmänt | 2009-12-30 | 17:21:29 Kommentera här! » 0 st

stan idag igennn. köpte två mössor, en väska, två tröjor och en chokladboll. och nu har det löst sig inför imorgon och vi är goa o glada.
- råkade tappa bort vickis vantar på stan och hon blev sur och depprimerad över att hennes vantar var borta. så fort jag sa något så skällde hon på mig och sa något i stil med "du har ändå tappat bort mina vantar" omgomgomg. what' aaa kaka:D

ikväll blir det någon slags bastukväll med skutt i snön o ansiktsmask. bra slut på året!

"ingenting är som det ska längre" anton & affe

Allmänt | 2009-12-30 | 00:07:10 Kommentera här! » 0 st

jag tror att saknad är bland det värsta man kan känna. att lixom sakna något, känna att något är borta, något som alltid borde vara där egentligen. särskilt då man alltid haft något, som sedan.. inte riktigt försvinner, utan mer tynar bort. för att försöka fylla upp den platsen som egentligen saknar, så måste man ersätta.
men ifall man inte har något att ersätta med? ifall man inte har något som är lika bra som skulle kunna ersätta? 

när jag saknar något så kan jag bli sur och less och stör mig på det jag egentligen saknar. jag bestämmer mig för att inte acceptera att någonting förändras. jag hatar omställningar. medans jag samtidigt vill att saker och ting ska hända, bryta banorna och skaka om. men människorna i min omgivning vill jag alltid ha så nära som möjligt. dom banorna får ingen bryta utan att det blir precis så som jag skrev. jag blir rädd för att förlora det som oftast betyder mer än allt. och minsta lilla fel det blir så vill jag genast bryta upp och försöka vänja mig med hur det ska bli. även fast det aldrig blir så som jag tror.

men ibland känner man att det är rätt att bryta, även fast man vet hur saknaden kommer svida och hur många gånger man kommer ligga sömnlös och ångra det man sagt och gjort. man känner att man inte orkar hålla på och sakna, fundera, och åka slalom mellan sina egna valmöjligheter. man känner att det enklaste vore att säga stopp, och sedan sluta fundera, och leva i nuet. inte i framtiden och inte i det förfluta.
trots framtidsplaner och minnen man har så vill man bara säga stopp.

men jag har inte styrkan till att säga stopp. man måste som skrivit ha något som ersätter. ersätter det man saknar. det finns inte någon eller något med så många sidor, som kan ersätta en människa som en gång känt mig bättre än vad jag någonsin känt mig själv.
jag saknar dig.

"Now this is gonna take a little time to understand" michael jacksson

Allmänt | 2009-12-29 | 16:38:15 Kommentera här! » 0 st


var på stan med hon idag. skulle köpa nå kläder till att ha på nyår. jag hittade mig det jag skulle ha, men hon i vit tröja på bilden, som brukar kalla mig kräsen, hon sa nej till ungefär allt hon såg och lite till. nyårskläder är lite överskattade egentligen tycker jag. man vill ha något som ser festligt ut, som glittrar och blänker och allt möjligt. sen då nyår har varit så tycker man det är för mycket. och mer än en vardagsklädsel, och använder det inte mer.
ungefär så skulle jag kunna säga om kläderna man ser på stan. men iofs, paljetter är ju inne...

"darling can't you here me S.O.S" Abba

Allmänt | 2009-12-28 | 19:26:27 Kommentera här! » 0 st

jag skulle kunna gå och lägga mig nu.
är så jävla trött i kroppen. vet inte från vad. känns tillochmed jobbigt att lägga upp benen på en stol för att sitta lite bättre. vad är felet?
nu har jag iallafall förflyttat mig till sängen och lagt mig där istället efter att ha suttit hela dagen.
ont i huvudet har jag också. ikväll ska jag äta. äta. äta. äta. äta. och se på pirates of the caribbean med victoriaaaaa. ifall jag ser piratfilmerna och sagan om ringen filmerna, då ska hon se stig helmer-filmerna!
så jävla mycket kärlek till dom(L)!! aaahhh
sen ska vi hoppa i snö. tack!

"moviestar oh moviestar ohahoh" harpo

Allmänt | 2009-12-28 | 14:01:49 Kommentera här! » 0 st

blev inte att se harry potter inatt eftersom tvn var upptagen hela tiden. pappa väckte mig kvart över 12, och nu så ser jag på harry. det är trevligt! pausade bara för att skriva det. så nu ska jag trycka på play igen.
later!

"like a rainbow in the dark" Dio

Allmänt | 2009-12-27 | 23:03:32 Kommentera här! » 0 st

jag måste säga att det är fruktansvärt fint ute. vägarna är plogade och det är är världens snödrivor längs sidorna som jag ville slänga mig i, hoppa i och tillbringa resterande tiden av kvällen i då jag skulle gå hem från vicki.
men det var kallt ute. jävligt kallt. min storebror var min räddare i nöden och kom körandes efter vägen så jag slängde mig in i hans varma bil. 
men jag skulle lätt kunna ta på mig täckbyxor, jacka, mössa och vantar och ett par stövlar och fara ut ensam och hoppa i snön. ungefär så lättroad och barnslig är jag. men tyvärr är jag nog den ända som skulle uppskatta det, eftersom dom som lagt sig inte skulle bli så happy om jag ställde mig och rotade i garderober och lådor för att finna min utrustning.
nog med vad jag vill göra, som jag inte kommer göra.
jag ska fortsätta äta choklad och vänta på att ta över tvn. för jag ska somsagt se harrypotter inatt.

"för snacket det tog över hand" kenneth & the knutters

Allmänt | 2009-12-27 | 19:07:06 Kommentera här! » 0 st

denna blogg ska jag försöka hålla igång riktigt bra, och skriva massor av sån där onödig fakta som alla tycker om att läsa, huh?!
iallafall så kom jag just till pappa, och håller på att tömma en noblesse låda som jag tjänade då vi körde en julklappslek på julafton. sitter även med mina nya hörlurar och lyssnar på musik, som blir såååå mycket bättre i ett par hörlurar på denna dator.
ikväll ska jag se harry potter med vixan, trean! har tyvärr bara sett ettan och tvåan. sen ska jag låna resten så jag kan lana inatt eller imorgon eller något.
näe, nu ska jag avrunda, och gå ner och säga att hörlurarna var skitbra. sen kanske röra mig mot solstigen som jag nyss kom ifrån.

"here I go again" whitesnake

Allmänt | 2009-12-27 | 15:52:22 Kommentera här! » 0 st

NU har jag gjort mitt försök att göra design. även fast den inte blev bra, så vet jag iallafall hur man gör!
kommer fortsätta hålla på och göra om den tills jag blir nöjd. krångligt äre iallafall.
men av någon anledning så tycker jag bättre om blogg.se än devote.
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se