"Räcker med en blick från ditt håll så typ ba dör man"

Allmänt | 2008-04-29 | 18:53:45 Kommentera här! » 0 st

ingen träning blev det iallafall. jag o vixan var de ända trogna som kom dit, så då blev det hem och baka till klassen. är inte kul att baka när man inte får äta upp det själv. mitt face kliar och jag drar en funderare på att dra ut o springa ändå. även fast jag egentligen inte orkar, så jag tror jag sparar det.  jag är väldigt behövlig av en icke närvarande plattång också, den är hos madre och jag klarar mig inte utan den. min lugg håller på att driva mig till vansinne, så snart tror jag att jag rakar bort lugghelvettet:( okej, jag överdrev...igen. imorrn äre typ slapp dag i skolan, bara ett litet tag ska man behöva vara där. sen äre ju majbraaasa o allt, får väl se hur det bliiiir. får väl hoppas på att det blir bara braaaaa-,
vart förresten riktigt glad över mitt matteprov. bara ett poäng ifrån vg!??!?! helt sjjukt vad bra jag plötsligt blivit. har ju alltid varit nära ig-gränsen om det inte blivit ig då... men gu se glad jag blev. svenskan gick förresten också som jag ville ungefär, nu ser vi väl bara hur so;n gick. och engelskaprovet idag också. vart typ klar snabbt, och jag tror jag klarade det iallafall. det går ju ba vägen nu ju. rätta vägen.
nu hoppas jag verkligen att det ska funka imorrn ändå, utan en massa problem och att jag ska slippa måsta vara ledsen p.g.a dig hela dagen. nu var jag eeeego, men måste tyvärr vara det.

"leave the past in the past, gonna find the future"

Allmänt | 2008-04-28 | 18:27:52 Kommentera här! » 0 st

nu sitter man här..har gått igenom apa, läst allas bloggar och ätit upp min kaka. har försökt att fördriva tiden, jag ooooorkar verkligen inte börja med engelskan. jag som är så bra på engelska också, har fått allt från pappa. jag borde väl inte ens behöva öva, elller? näe, jag är sämst i...ja, vet inte vad, på engelska. så sjukt dålig, kan man typ inte lägga boken över huvudet ett tag, sen far allt in i hjärnan som en laser? äh, det funkar nog inget vidare. men prova kan man ju alltid göra. nu fördriver jag ju också tiden en aning, alllllllllllt för att inte plugga. det måste hur som haver göras på något vis ikväll, men hur jag ska börja vet jag inte riktigt. aja, det går som det går imorgon. hur mycket tid som helst hade jag ändå inte tänkt lägga ner på något jag glömt inom 5 minuter igen. idag hade vi ett samtal om en sötnos i våran klass, har luust att bara säga allt jag har i mina tankar om honom, men då skulle nog min lärare aldrig vilja se mig igen. hon kastar väl ut mig genom fönstret och slänger en politikbok i huvudet på mig. "lär dig vett." näe.. det riskerar jag inte, så jag behåller nog mina egna tankar för mig själv den här gången. är nog rädd att många tjejer tycker likadant, kanske ännu mer. jag har bara stått ut ett litet tag. men då har inte alla heller vart med om samma sak heller när det gäller han. kanske är det han man ska slänga en politikbok i huvudet på och säga "lär dig vett."
att vara mig själv har jag ju inte tjänat ett dugg på än så länge när det gäller dig, vare inte så du tyckte? trodde do jag. jag kanske ska göra en hel förändring? så ser vi väl vad det blir utav det.....
ska bli skönt med ledigt i 4 dagar i veckan. bara det inte blir sånnadär hemska sitta-hemma-dagar. sånna behöver jag inte just nu!
-du äääär så omöjlig.

"nej svarar dimman, vi gör inte ett skit, vi ska fiska, fiska som en fiskeelit."

Allmänt | 2008-04-27 | 17:18:12 Kommentera här! » 1 st

so kan ta sig någonstans.
engelska kan ta sig någonstans.
hemkunskap kan ta sig någonstans.

sjukt mycket och jag börjar sista dagarna, yes. tur att jag är bra på att planera. jaaaaaa. har sagt till mig själv 9275 gånger att jag ska börja med sakerna i tid. men varje dag som går mot proven vs inlämningar så tycker jag att ''det där kan inte vara så farligt svårt'', ändå vet jag att jag inte kommer att klara det utan att börja i tid. men jag ska aldrig säga till mig själv igen att jag ska börja i tid, för jag vet att jag ändå aldrig kommer att skärpa mig.  men min mentor tyckte ju på mitt utv.samtal att jag skulle satsa lite nu, men näääe. det är inte jag. det löser sig alltid på något sätt ändå:) matlusten har börjat avta idag, o tack gode gud! annars hade jag rullat genom holmsund redan nu te veckan. periodvis kommer matberoendet, sedan försvinner det igen, men kommer tillbaka efter några veckor igen..
jag har iallafall en dagens drog; äppelpaj med vaniljsås(L). börjar man äta kan man inte sluta. mmmmmmmm.
igår hade jag o pappa värsta kockduetten till middagen, as bra var vi. en påhittad rätt blev det, och det var inte alls så dumt. på kvällen var rullgardinen med mig. otroligt att hon inte hittar till mitt gula fina hus, även fast hon har vart här förr..

"Back before u know it"

Allmänt | 2008-04-25 | 15:15:09 Kommentera här! » 0 st

helt amazing, satt inte vid datorn på hela dagen igår. vilket betyder att jag inte skrev om den fina dag jag hade.. klev upp kvart i 6 och for iväg till ålders. den dagen kändes faktis ganska lång tyckt jag. slutade 2, och for därefter med rullgardinen till stan. var inte där så länge, för att hon skulle på dans. satt först där inne o kollade, men gick sedan ut efter att alla hade stirrat ut mig. så där ute satt jag..länge! jag var social med vixan på sms efterssom jag tog med saras mobil ut. turdet! när den var slut skulle dom ha nästa dans inom en halvtimme. men efter att ha suttit utanför 45 minuter och ba suttit så drog jag därifrån, helt lonely. jag fyndade mig en väska på åhlens innan jag gick till bussen. tur hade jag att jag gick dit just då, perfekt timing! åkte hem och åt våfflor innan vixan kom på sin räsermoppe. jag fick köra räser'n. min egen var inte fin, han hade slut på bensin och tur varo det. det var enligt pappa och samuel polisjakt på vägen nedanför. och efterssom han nämligen inte är laglig, och jag inte är 15 så hade det kunnat sluta illa...
idag så började jag också sju. morgonen startade ju perfa. försovde mig faktis inte och var inte så fasligt trött. men med att den startade perfa , menar jag ju tvärt om. jag gjorde mig i ordning fort, och la mig och sov igen. ställde klockan på tjugo i 7 igen, så att jag kunde stiga upp o dra iväg direkt på hojjen. min käre nyckel till den lösta sötnosen måste jag ha dumpat på något underligt ställe. kunde inte hitta den nånstans. när det var 10 minuter kvar tills jag började 3km bort så vare bara och börja traska. gick hur fort som helst, så när jag kommit 1km kanske så hade jag fett med mjälltugg. muuummmmms. kom inte så sent ändå, bara 5min kanske. segt vare att gå runt där också. fick stå och titta när dom duschade tre gamligar, och mina ben var fruktansvärt veka, dom pallade knappast trycket. efter 9 var det lugnare, fick handla åt Nancy, ha lång fikarast och mata Börje innan jag slutade klockan 12. jag åt pankis med vixan på skolan och joonade ett tag innan hon skulle tillbaka och jag hem. försökte att göra lite tvättläxasak, men lyckades inte, hamnade här ist efter ett tag. har hur mycket skolarbete som helst att göra. men näääääeee, låt he vaaá. ikväll äre länsgrej också. inte peppad, bara slö. måste typ sova nu, om jag ska orka.
stort + till folket som orkar läsa dettta s-k-i-t...............................             

''per, han bjuder nu på whiskey. ragnar tackar, tar emot .''

Allmänt | 2008-04-23 | 17:11:25 Kommentera här! » 0 st

dag3 var inte lika roliga som dag1 och dag2. har mest suttit bara och lyssnat på när de pratat. typ haft fikarast hela dagen, dock utan fika. fick också gå på ett möte, som jag inte fattar vad jag och vixan som också var där, skulle göra där? vi kunde väl ha fått roa oss med något annat den tiden..jag skulle egentligen börja klockan 9, men fick igår en ny tid..halv9. och jag hade förväntat mig att få gå hem klockan 3, efterssom jag trodde att det stog det på min lapp. men jag hade misstagit mig och jag skulle vara där till klockan 4. kan ju lova att jag vart lite irri av att sitta o titta medan dom åt, och sedan ta upp dom på sina rum för att få gå hem. det är tur att gammalt folk är så glada, det piggar upp! jag är avunsjuk på vixans arbetstider för den delen också. men koa som fåra, detta är arbetslivet. nu äre till att äta nå innan jag ska på träning, inte taaaggggggg.. jag vill helst bara sova, äta godis och få en ny moppehjälm, då skulle jag vara nöjd.

''om du endå vore här''

Allmänt | 2008-04-22 | 20:05:22 Kommentera här! » 0 st

andra dagen är avklarad, liksom dom tre som är kvar ska bli. det är väldigt slappt och endast skön stämning. dagen har vart fett lugn tills ungefär en halvtimme innan jag skulle gå hem.. göta började skrika och gorma som om hon fått en kniv i magen. varför kanske jag inte ska skriva ut. tystnadsplikt stör mig. har vart ashärligt med sovmorgon till 12 både idag och igår, men nuså har jag bara tidiga morgonar kvar. morgonar............. jag har fått sluta klockan 7 också för den delen, men tiden går fort (när man har roligt). okej, måste typ erkänna att det är kul. det är helt klart mycket bättre än att vara hemma en hel dag, och helt klart 40768 gånger bättre än i skolan. det är så himla slappt! imorrn så måste jag dra mig till skolan på lunch o käka med vixan, sen hämta nå saker som jag lyckats glömma. sen på kvällen äre väl träning, som jag inte är ett dugg pepp på. jag pallar inte innebandy på skärgårds, gu så klent. men jag är så illa tvungen för mig själv att vara med. i helgen äre ju läns och allt. måste ju vara någorlunda tränad inför det.. jag tror att jag ska gå och bli dement. den meningen ska jag börja använda!!!
fiiiiiin

''The holy dark was moving too''

Allmänt | 2008-04-21 | 20:31:06 Kommentera här! » 0 st

första dagen med gamlingarna var helt okej, och gick otoligt fort. ibland vill jag tycka att vissa gamligar är sötare än småbarn. alltså inte sådär jobbiga och frågar ens namn hela tiden, men helt dementa och jättesöta. vissa kan inte öppna ögonen, sitter bara och blundar. andra är blinda och döva. vissa skriker istället för att prata, och andra äter med händerna och sprättar ärtor runt hela chabraket. vissa sover bort 19 timmar av dygnet, och andra är bara allmänt jättesöta. jag har tystnadsplikt och får tyvärr inte skriva ner händelser. jag hade fått ner hur mycket som helst. allt dom gör vill man typ skratta åt, allt dom säger och alla deras stela rörelser. skulle kunna sitta och skriva hela natten och fortfarande inte fått med allting, helt sjukt. alla har också jättesöta namn, önskar typ att man skulle använda sånna namn fortfarande, fast det är väl bara för att jag inte är van vid att kalla nån alldor till exempel. dock längtar jag inte tills jag själv blir sådär gammal. många gamlingar visade sina känslor väldigt öppet idag och vissa var inte så lyckliga. jag hoppas att jag blir dement när jag blir sådär gammal iallafall, efterssom en söt gubbe visade en mycket glad men även dement sida. det känns faktis inte alls jobbigt att fara tillbaka dit 4 dagar till.
praoen duger helt klart. grattis Lisa 87 år?

''I'm a nightmare, a disaster''

Allmänt | 2008-04-20 | 17:25:41 Kommentera här! » 0 st

träningen idag sved ju ganska hårt, aningen sliten sen igår. har gäspat jämt och ständigt hela dagen. och medan jag skrev den meningen hann jag göra det 2ggr.. helt otroligt. mitt liv består typ bara av att äta, sova och att vara med mina fina vänner. datorn är också en bonus. vi såg två skräckisar igår och jag fick en mardröm. det var en blandning utav dom båda. det var hemskt, det var också på en utav dom mest saknade platserna som min dröm utspelades på också. en så efterlängtad plats fick vara med i min mardröm, och det gillas inte. den som är så fridfull på riktigt. som vanligt jag sjukt hungrig nu igen, och jag har faktis inte ätit så mycket idag. middagen igår har räckt helt okej. jag åt alldelens för mycket, jag hade sammandragningar i magen hela natten. har man ätit för mycket då? typ.. morgondagen kommer krypande mot mig och jag är jättenervös. prao på ålderdomshemmet. jag fick övervåningen, plus matsalen, vilket betyder 23 gamlingar. vixan fick undervåningar, plus ingen matsal, vilket betyder 12 gamlingar. det ska nog fixa sig, dåliga , men restearbetstider måndag och tisdagn duger. nu ska min hungriga mage få dämpa sig litegrann, för nu ska jag ha mat, men inte riktigt så att jag spricker.

''what about the world today?''

Allmänt | 2008-04-18 | 22:35:55 Kommentera här! » 1 st

förlåt för att jag är tjock. jag minns längesen då jag o sara hade ätit upp en påse micro popcorn, och tyckte vi var jättetjocka. jag skrev i mitt förra inlägg att jag beroende av mat.. okej, mat skrev jag. nu har jag själv ätit upp en hel påse, plus glass och känner mig inte det minsta mätt. borde man inte det? men jag skulle med glädje kunna gama i mig en hel jävla choklad. ännu en gång, förlåt för att jag är tjock!
det är iallafall bonus att det är helg, även fast jag sitter hemma o drar en rutt. tills imorrn har iallafall vicki lovat att hon ska vara frisk, och sofie skulle vara hemma från fjällen? jag vill inte riktigt sitta hemma hela helgen, och vänta på att min sköna praoplats ska komma närmare. om jag så måste så tänker jag ha himla kul med mig själv. många fastnar nog på den där meningen att jag ska ha kul med mig själv, den får inte misstolkas. men jag tror inte att jag någon gång haft kul med mig själv, kan man ha det? jag får göra ett schema över min helg, exakt vad jag ska göra vid den exakta tidpunkten, jag älskar iallafall att stressa. det får mig att bli lugn eller något. aja, hur som haver så hejar jag på sjuka och fjällshemkommande vänner, så jag slipper planera min helg efter ett lungt och stressigt schema. jag tror att jag ska gå och titta i kylskåpet, jag börjat bli törstig.
förlåt för att jag är tjock.

''I tried to be chill but you're so hot that I melted''

Allmänt | 2008-04-18 | 15:42:47 Kommentera här! » 0 st

vädret.. jag är käääär. 3 dagar i rad. 
väderguden ska inte ta sig någon annan stans än en gnugg i ögonen, så att han ser att det är verkligen fint när det är sånt här väder.
jag har träningsvärk i vaderna som fan, och jag peppar inte träning.
vixan o jag hade peppat på att se skräckisar i helgen, men collen som laddade hem dom vart sjuk.
han är nu typ frisk igen, men då har vixan blivit sjuk ist. ruttet..........
hon lät mig fara till skolan helt ensam bara för att hon skulle sitta vid sin dator o sjuka sig hela dagen.
jag vart förtvivlad, efterssom sofie inte heller skulle vara där....
-
jag har äntligeen insett att jag total suger på volleyboll.
jag måste vara den sämsta i hela världen på det... och nu är jag seriös också.
förövrigt är jag inne i en matperiod. jag är hungrig hela tiden. 
jag ser glädjen i maten för tillfället. mmmmmmmmmmm

''And maybe when the night is dead''

Allmänt | 2008-04-15 | 21:57:21 Kommentera här! » 0 st

jag suger på att göra läxor. vicki också, fast inte lika mycket som jag om jag ska vara ärlig. först tänker vi plugga, vi sitter kanske 5minuter innan vi bestämmer oss för gh ett litet tag. där sitter vi säkert 40 minuter innan vicki tar till sig och säger att; nu måste vi plugga!
vi her på musik på min mobil, och jag sjunger. vicki tycker att jag ska hålla tyst, så jag vänder mig om och säger att ''jag kan sjunga lite tystare''. tillslut blire stopp på det också. inte får man sjunga..hon stänger av musiken och vi sitter cirka 3 minuter, innan hon måste fara hem. då sätter jag igång och skriver några meningar innan hon traskar hemmåt.
visst äro läxor underbart?
kattjävel

''you wash your hands, and come out clean''

Allmänt | 2008-04-15 | 14:04:37 Kommentera här! » 0 st

det är väldigt tråk att vara i skolan må jag lova. att ta reda på fakta om hur sporten var förr är inte lätt. hittar litegrann om ifk holmsund inom fotbollen. att dom var i allsvenskan, och att dom gick i konkurs pga dålig ekonomi o shit. nu ska jag leta lite om söt ju-jutzu också...typ 70 människor som håller på med det idag, men hurfan ska jag veta hur det var förr?
det blir till att fråga gamfolket på ålders, jag får lá hoppas att det finns någon sportintresserad utan löständer.
-
har fortfarande damp sen igår, då jag skrivit aslångt, sen bara försvann det.
cpblogg..
sen nu sitter jag baa ''vad ska jag skriva''. igår hade jag skrivit hur mycket som helst då det försvann. men då hade jag skrivit sen flera dagar tillbaka.. och nu kan jag inte direkt börja ba; jaaa.. i lördags!
o blablabla, igår då jag skrev kunde jag iaf skriva som; i förrgår!
uh, det suger.
nejj... nu tomskriver jag bara? ska ge upp detta nu och leta lite fakta om någon gammal sport eller något.
ruttet som fan.
jag gillar att tomskriva:):):)) det är typ underhållande för mig som skriver, men kanske naat för den som läser.
aja, tomskrivet är slut nurå. kanske skriver mer ikv eller något. fast ikväll ska jag o vixan dra en fetplugg eller något??
 ett får kan väll aldrig sitta helt fel?

''Do you ever feel like breaking down?''

Allmänt | 2008-04-14 | 22:04:10 Kommentera här! » 0 st

JAG HATAR BLOGGFAN...............åh.
just som jag skrivit klart ett långt jävla inlägg och ska spara det, då har den loggats ut. hände samma sak idag, men då tänkte jag väll ''aja, skriver om det ikväll.'' men inte det nu heller....
utkastet kan ju ta sig ngnstans, det har inte sparats där heller.
och glöm att jag tänker skriva om allt. nu fåre vaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
bloggbloggblogg, dö.

''Are you desperate to find something more?''

Allmänt | 2008-04-12 | 18:53:25 Kommentera här! » 0 st

asskönt med helg, och dessutom en vårdag.
jag har mesta dels vart hemma idag och ba hafte skönt. jag har grillat ett äpple på baksidan medan de andra grilla korv. grillat äpple är inget att rekomendera, äckligt..
jag har gjort min tvättläxa också.
jag är redan en proffsig tvättare.
vicki är också glad att hon klarade eukortet och bjöd mig på att åka en sväng där på eftermiddagen.
vi åkte till hallen och stannade till där en sväng, sen på tillbaka vägen så ramlade vi:]
det var slask och vi körde übersakta, jag hann hoppa av innan vi välte, men vicki satt som guten kvar på moppen ända tills dom nådde marken. AHAHAAA. asgulligt.
ooohh gu, så jag längtar till jag får ta fram min sötnos-,
jag ska nog dra svängar trots allt i sommar..

där hade jag en maaalin på släp. ¬
 

''Jag har då tappat en och annan välförtjänt poäng''

Allmänt | 2008-04-11 | 18:45:05 Kommentera här! » 1 st

förlåt, förlåt, förlåt..
--
vet inte varför, men allt känns så värdelöst nu.-
jag verkar vara inne i en svacka där jag inte vet vad jag ska ta mig till, och såäre ibland.
jag har ett beslut som jag ska hålla mig till nu, men jag vet inte hur.
du blir nedtryckt, medan du trycker ner mig. självfallet förstår jag att det inte är det som är meningen, men det är onödigt på alla sätt o vis ändå.
mina vänner är likamed glädje, tack!


det blir verkligen perfa på musiken tycker jag.
fin ''sweet home alabama'' med isa vicki sofie malin amanda(L)
och jag längtar samtidigt som jag undrar över om jag törs höra dp sjunga?
lär bli något att minnas iallafall.

''You taught me right from wrong''

Allmänt | 2008-04-08 | 20:58:04 Kommentera här! » 2 st

-jag hatar att vara fett förkyld, huve ont. hals ont. näsa tät.
-nässpray är trotsallt det bästa som finns när man är förkyld. jag älskar det.
-imorrn ska även fiiina klassen på en konstpark(?) på umedalen. mmmmmmm, vad kul!
och uuuuuhh vad kallt.
-utv.samtal imorgon också. jag har skött mig bra tycker jag. ända hon kan klaga på är väll läxor, och plugg inför prov......... kanske har lasse skrivit att jag pratar alldelens för mycket på no;n också. men det är ju bara som en flinga utav alla i paketet=)
-jag vill ha kladdkaka, en hel för mig själv. ((((((ganska tjock))))))
-jag fick ett blåöga idag, men man behöver inte säga hur! hhahaha..
-mamma tycker jag ska käka bönor, men nej förfan. det är inge mums!
-och sara...............................................................

slumpad bild, och visst ééeerom fina!=)

''jag vill itne veta, men jag vill ändå''

Allmänt | 2008-04-07 | 21:22:29 Kommentera här! » 2 st

näenäe..
jag tänker sluta äta.
men jag tänker inte äckla någon den här gången.
det blir för mycket.
i allt äre äckel, seriöst. blir du äcklad av lössen
i godiset så borde du satsa på frukt och makaroner, ris och potatis...
typ allt jag litar på. eller jo, pannkaka också.
--
mamma tycker att jag är överdriven, och säger att ''då kan du sluta äta morötter också, dom växer i jorden, och det är bajs.''
men det är inte samma sak. morötterna innehåller inte bajs, eller hur?! och samuel säger att jag inte kan käka ngt med ägg i, för att det har en höna skitit ut. men det är inte samma sak somsagt.
till exempel i godis, man kan ju inte skölja bort lössen.. om det skulle vara en gnutta jord på moroten så sköljer jag ju bort det, sen skalar jag den dessutom.
jag förstör nådigt för mig själv, men det känns ändå bra att veta så att jag inte äter tillexempel djur&människo hår, fiskfjäll, magsaft från gris och kycklingfjädrar. mer ska jag inte gå in på faktis, detta kanske inte alla vill veta.
men det känns faktis bra att veta att jag inte stoppar i mig det, samtidigt som jag aldrig har mått dåligt av att göra det heller. men det här är vidrigare än vad du någonsin kan tänka dig.
=(   =(   =(   =(

''sitta på månen,sitta på månen''

Allmänt | 2008-04-05 | 21:58:35 Kommentera här! » 1 st

jag sitter och dricker en äcklig dricka hos min ven som jag inte längre dricker utav.. konstigt nog skrev jag att jag sitter och dricker utav den..
jag fick fett med lust att tomskriva skit. vi lyssnar på smurfarna och dom är jättesöta:)
fast hon pratar med en tönt i telefonen, så hon dunkar inte smurf....bara jag.
yoddeladilii :)
jag har inget att skriva egentligen... men , tyvärr så måste jag typ bara för att...

finfin dendära(=

''Åååhh-Ååhh-Åh-åhåh''

Allmänt | 2008-04-05 | 15:02:02 Kommentera här! » 0 st

(L)
sara är verkligen nörd.. hon gråter i rysare? och gråter till och med när hon ska berätta vad kommer hända:]
överdrivet läskig varen inte, men hon fick mig att bli rädd för ingenting när hon gömde sig under en filt och inte vågade titta. så kan man ju också göra:)
ronja rövardotter är mycket sorgligare än den dära, det är ända gråtfilmen..
jag är typ konstig, jag gråter i barnfilmer som är skriven av astrid lindgren. men i typ titanic och liknande filmer så blir jag bara lite rörd, (annars är man inte mänsklig.) men den igår var inte ens sorglig-
men ikväll ska jag väll måsta ta mig till obbola o hälsa på min gamla by.
om jag har någon fiin skjuss.
annars får jag sitta o proppa chips med pappa och vara social.......

gratta sötvän (=

''va, inte? är jag för snygg för dig?''

Allmänt | 2008-04-04 | 16:22:51 Kommentera här! » 0 st

jag hade inte tänkt skriva lika mycket idag faktis..

DET ÄR VÅR IDAG, det här är mitt absoluta favoritväder. när allt tinar, det är någorlunda varmt och solen lyser:):)
muuummss

jag ska äta pannkaka, och jag älskare mer än allt annat. sen ikväll hoppas jag på att rullgardinen dyker upp.
om hon gör det så måste vi tyvärr skaffa en ny vana. varje gång jag är med hon så köper vi godis. men näe, inte mera. fiiifan:(:(
hur kan folk egentligen vara så groteska att stoppa löss, svinsvål o allt i något så beroendeframkallande? ääe... det är sjukt.
vi får komma på ngt nytt att inhandla, somsagt!

sommarpojkarna gör ändå ganska härlig musik, vafaaan... dom är söta!:)

''är du för snygg så är du kanske gay''

Allmänt | 2008-04-03 | 20:18:51 Kommentera här! » 1 st

ingen kommer orka läsa...
menmen, kanske måste börja att berätta om det lille dramat igår..
vi skulle möta f94 på gammlia, redan då jag klev ut ur bilen så bubblade det i magen och jag fick kräkkänslor.
det beror på alla isbitar jag ätit de senaste dagarna, nytt beroende, jag älskar isbitar!! (as mycket bakterier)
iallafall så hade vi samling och vi skulle börja spela.. det gick hur bra som helst att springa, och gick rättså bra övrigt också med tanke på min bubblande mage. när jag satte mig på bänken gjorde det som ondast i magen, men då jag sprang kändes det inte så mycket.
vi spelade sidsådär 3 perioder och bestämde att köra en till. den perioden varte tvärtom. då jag spelade fick jag kramper och när jag satt på bänken varte bra!
vi vann slutligen med  8 spelare och våran tränare i målet.
i bilen på vägen hem fick jag en jättekramp och bad pappa att köra rally. jag hann bara kliva in innanför dörren då mamma ringde oh sökte mig,så jag blev sittandes och prata med henne. när jag slutligen var klar med det så vare in på toan, och där kom det, min efterlängtade spya som väntat på mig i ca en och en halv timme.
kan ju lova att det inte var nå najs.
jag,vixan o sofie som hade pratat om det samma dag tillochmed-, ''jag grinar alltid när jag kräks, fast det var jätte längesen sist'' eller ''mamma satt alltid och höll undan håret på mig'' lät ungefär våra repliker.
konstigt nog grinade jag inte igår=] och ingen mamma hade jag som satt o höll undan håret heller-,
muuums!


torsdag är en mycket dryg dag och jag hatar skolan den dagen.. idag var tyskan jävla slapp iallafall, grupparbete!
jag o frida var ute nästan hela lektionen i korridorerna o jagade en bortsprungen arne. vi fann honom och han hjälpte oss med vårat problem. vi kom tillbaka till klassrummet och vi hade frågat om fel sak. ut igen o leta upp honom. återigen lyckades vi hitta honom, han skrev ned på en lapp allting och vi begav oss till klassrummet igen. då vare lite svårt att läsa hans handstil, och det vart ut igen och leta honom. ganska slappt!:)
fina teckningar på no;n också, som vanligt.
imorrn kommer nog min obbolavän och ska sova här? =)

jag är ganska bra på att skriva låånga sånnahär nu.

''I wanna be looking in your eyes''

Allmänt | 2008-04-02 | 16:04:57 Kommentera här! » 2 st

ja, vad säger man... mitt omprov tog 4 minuter, och hur många frågor kan det varit, 5?
men aja, det dög. jag hoppas på att det gick bra iallafall. jag fick joona på skolan lite sådär en timme typ. jag varvade mitt spel på mobilen ännu en gång, som såååå många andra gånger.
vi fick do gooa bullar av norrmejerier, och vi hamnar i vf imorrn.
Checka vår coola klass* =)

ikväll blire ti o möta f94 på gammlia, vi får väll dra en taggy inför den matchen. känns inte så himla kul faktis, hur många kommer vi att vara på en skala? roligt hade det iallafall varit om det går någolunda bra!
och nästa söndag, så blire att möta våra päron eller nått. det blir fiieeent! :)

jag är en kaknarkoman, jag vill ha kakor i fulla lass....((((fatass))))
nu blire do till att gå o se töntarna i topmodell:)
       
dom kanske skulle ha gått o vart med? ^^

''Sooner or later they all will be gone''

Allmänt | 2008-04-01 | 19:56:44 Kommentera här! » 0 st

äntligen funkar bloggen, som jag har väntat.
något jag kan lova är ju att skolan inte började så slappt.
svenskan låg jag visst lite efter i, och får väll göra allt hemma.
engelskan börjar ju med att man ska skriva stödord till ett tal man ska hålla i minst två minuter.
men inte har jag hunnit mycket där heller, blir väll till att göra allt hemma där också, precis som förra gången.
i love it..............
o imorrn väntar också mitt omprov, fettkul... måste vara i skolan halv9, fastän vi börjar halv10. men efter det så blire väll norrmejerier som bjuder på bulle och 10 000 spänn=)
sen slutar vi efter lunch, så det blir väll lite soft ändå!


jävla fuji kan inte heller sköta sig, snart blire särdampen.
värsta bra idén ju, men det ska nog ordna sig.
annars blire väll ti o ringa o bjuda på min damp?:]
måste ju lixom ha bilderna nuuuuuuuu!

man får inte luras andra dagar än 1april och 1maj, men busa får man! =)=)

image23
slumpen valde, och visst varte en fiieeen bild? :s

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se