"Jag vill känna att jag lever,veta att jag räcker till"

Allmänt | 2008-06-28 | 18:18:53 Kommentera här! » 0 st

igår så var jag ju duktig iallafall och tog mig uti springskorna, även fast jag inte skulle. jag ångra're.... körde först lite intervall, och min hals vände sig ut och in och började ordagrant brinna. gick en bit och skulle sen jogga resten av kilometerna. jag hann inte långt innan benen vek sig och jag verkligen inte orkade, så jag gick ytterligare en bit. jag peppade mig själv sista 2 kilometerna och när det var högst 500 meter kvar till mit mål, så vek sig benen igen, och det slutade med att jag gick för mig själv och sa; jag kan inte! jag kan inte! jag kan inte!
jag var fett besviken på mig själv. skulle aldrig ens farit ut.
på kvällen blev det rullis. vi köpte fettosaker som vanligt, och såg på  "så som i himmelen" bara för att våran älskligslåt är med där. jag fick rysningar. vi skulle även träffa emil (saras lover). medan dom stog där och var allmänt sociala med varandra tog jag mig en tur med saras surjamaha. han var inte söt mot mig i början, pga mig själv. jag glömde att he på bensinkranen. men så... när jag väl for iväg var han underbar som vanligt. jag for ut mot storklyvan där jag har drösar med minnen, och jag stog där ute vid piren och bara njöt innan jag började min färd tillbaka. då jag kom tillbaka så frös dom, och mina händer hade domnat. emil for och jag o sara gick hem och hittade oss en film på tv. en hemsk. hon drog, och jag sov.
idag var vi i stan, och vi var båda mycket nöjda över våra inköp. köpte lite konfakläder o skor. jag ska även sluta äta onyttigheter på ett tag, hur nu jag ska lyckas med det. ordnar sig. när vi var klara med allt så la vi oss uppe på parkeringen ovanför kungspassagen och stekte littebit. folk kollade på oss, men det har vi ju lärt oss att acceptera.
ikväll måste jag ta min cykel och cykla till obbola. STÖRSTA PLÅGAN I VÄRLDEN! får väl se vad som kan hittas på.
pussba och ett långt inlägg- skadar ibland!

"Just another stair until i reach the door"

Allmänt | 2008-06-27 | 14:44:23 Kommentera här! » 0 st

slö dag idag igen. hur skönt som helst att bara sitta hemma, jag vill inte göra ett dugg,och det behöver jag inte heller. skulle egentligen ut o springa idag, men jag har fått ont i halsen och sånt där. det är nog sen då jag och sara låg och ''sjöng'' så högt vi kunde, nästan uppochned till och med. vi fick publik lite då och då, men dom kunde inte ens stanna kvar i rummet efterssom att vi inte sjöng, vi skrek. vi hade en trogen publikmänniska, hon blev nog döv istället för krasslig i halsen. sara fick också ont i halsen efter det, så jag antar att vi faktis får skylla oss själva. jag har typ solat i 1½ timme idag, men det var nog bara armarna som fick en aning färg. jag som trodde att jag skulle bli jättebrun eller något.
jag har börjat lyssna sönder 3 stycken låtar. varav en, den som är helt hemmagjord.lovelove(L)
ikväll blir det rullis tror jag och vi får hitta på något. imorrn skulle vi kanske upp till stan o köpa oss litte kläder till nästa helg. är typ tagg! jag måste ut och springa egentligen... har verkligen inte skött mig i sommar med träningen. fy på mig, och fy för ont i halsen. kanske tar en kortistur ändå.
pussbaa

"när du någongång slutat hoppats, så har du ändå kvar din tro"

Allmänt | 2008-06-26 | 17:45:00 Kommentera här! » 0 st

hemma nu igen, och nu stannar jag hemma också. fram till nästa söndag dårå, för då drar jag do till gotland. fettskönt. låten som jag o sara skrev, är typ den bästa jag vet. blir 100ggr bättre bara för att vi gjort den ensam. och melodiiiiin, love. tack manne. jag peppar konfan nästa helg, jag o sara är ju hemliga av oss och jag tycker det är en plåga att inte säga den hemligheten till våra päron. men dom kommer att bli glada bara tror jag(= sara är bäst i världen, helt ärligt. jag ääälskar att jag har fått vara med hon nu i två veckor, och att det blir en till. det känns nästan som sommar-06, och den sommaren älskade jag. nu kommer hon snart på sin moppe och gör mig jätteglad, kärlek3000 till den flickan.
(L)(L)(L)(L)

"han ba svävar på ett moln''

Allmänt | 2008-06-22 | 17:54:15 Kommentera här! » 0 st

imorrn ska jag tillbaka igen med min konfagrupp och lära mig lite mer....... jag o rullis har inhandlat godis som vi ska ha med oss. kom på en ascool grej, då vi kommer hem från Bygdeå på torsdag har jag varit med rull 2 veckor i streck, varje dag. that's status;) känns inte så jättejobbigt att fara tillbaka. vi ska få klart våran låt med manne, och vi hoppas på att våran fritid vi har där ska bli fullspäckad av våra fina låtar. övaövaöva. jag ska inte vara lika rädd för sara den här gången heller, så därför ska jag vara mycket hård mot henne. senså lär det vara mig dom får ett helvette med att få upp ur sängen på morgonen nu. jag kände mig obehagligt spagetti imorse klockan 11, så hur skall dom få upp mig klockan 8 utan att få kämpa? ikväll får jag träffa ven iallafall, happygirl! =d
sen vill jag att folket hör av sig någonting, för nu orkar jag inte ge någon mer information:] aaaaadjö
 <góóóoooaaste:)

"Jag ser ju att det blöder, men jag fortsätter att slå"

Allmänt | 2008-06-20 | 17:50:34 Kommentera här! » 0 st

soft jävla midsommaraftons dag. ashärligt. det regnade iallafall jättemycket i början av dagen.. pappa väckte mig där vid halv12, sen åt jag lunch. såg på Djungel Gerorg 2. den var mycket sämre än första filmen.. besvikelse. jag hade bestämt redan igår att jag skulle ut och springa idag, och jag var inte taggad. slö som fan och redan första meterna kändes tunga, eftersom jag inte har tränat på över två veckor. det vart väl runt 4km och jag fick samma cpkrupp i magen som då jag sprang sist. känns som att man ska spy vilken sekund som helst,  och då jag hade bara kanske 50meter kvar till min gård så fick jag sätta mig ner i ett dike för att jag mådde illa.. när jag kom hem iallafall så kom solen fram och jag har stekt jävel. lite brun mage o armar fick jag iaf. ikväll blire obbola med rullis, och vi ser väl om vi hittar ngr fler att umgänga med. hoppas jag do på. eeeehhh. here we go.
ps; ralleballe är den bögigaste person jag vet..

"when we reach the sky, you'll find"

Allmänt | 2008-06-19 | 19:34:58 Kommentera här! » 1 st

fikat var bra, men favoriten som vi kom dit för blev det inte. fin pojke som bjöd oss iaf. nat? lite synd om honom, men jag är känslokall mot personer jag inte bryr mig om eller känner, så egentligen vare inte synd om han, vill typ skratta han i fejjan. men man ska inte vara elak.
jag är förövrigt världens elakaste person, har diskuterat det med några av mina kära vänner. och vissa håller med... jag är ytlig, och inte ett dugg medlidande och helt...elak bara. såfort jag träffar någon med något synligt fel så vill jag att han/hon drar direkt. sjuukt. usch, vad jag är hemsk. diskutera det med mig, kära någon. det är kul.
top5 i fula bilder jag fyndade på dator....

sara var inte   ..inte colle heller. sofie såg endast  men jag var     kakan tar nog priset:)
så jätte snygg...                                sliten ut, men   hyffsat snygg..                                              
                                                         inte så jättefin vaa?:]

om jag hade fått he in bilden på vicki, som jag såååååå gärna ville, även fast hon dödat mig, så hade hon vunnit. hur lätt som helst!

"Night will fall and stars will shine"

Allmänt | 2008-06-18 | 22:42:18 Kommentera här! » 0 st

hemma nu igen över några dagar innan jag sticker igen med min konfagrupp. måste egentligen bara säga att det är sjukt mycket jag har lärt mig, och då snackar jag inte gud och kristendom. jag snackar personer, känslor, medlidande och samtidigt rädsla. känner mig as djup när jag skriver detta, men jag kanske har blivit djupare pga detta. hur mina vänner gråter och typ lider, och jag kan inte göra ngt. jag måste ha blivit djupare... mitt självförtroende näre gäller att ''kolla på mig'' kanske också har stärkts. jag o rullis är i låtskrivarbranchen och våran första låt vart helt sjuk. gud är söt hette den iaf:) den andra skrev vi senast idag, med hjälp av manne. vi skriver texten, han melodin. den vart faktis riktigt bra, fastän vi inte riktigt fått ihop det än..första dagarna var vädret piss, regn,regn,regn. nu två senaste vare fint o vi har badat. kan ju säga död åt ph som puttade i mig med kläderna när jag redan packat klart allting. det var bara att springa upp, slita upp nya kläder, hänga på tork och lägga ner det blött sen. han ska få en ljuv hämd, mohahahaa. jag kommer knappt få träffa vixan förrän i mitten av juli, när jag kommer hem far hon, sedan när hon kommer hem, så far jag. ovh så håller det på till i mitten av juli ungefär. kanske vi hinner ses ngngång sådär. jag ska sova, äckligt trött, bilder kommer nog=)
pussoadjö, imorrn blire fika:]

"god is a girl, whatever you say"

Allmänt | 2008-06-12 | 08:34:33 Kommentera här! » 0 st

herregud vad jag är depp för detta, att jag ska måste fara bort såhär. ring gott folk, sms;a, allt för att vara lite social eller något. känns som att jag ska vara borta i en evighet, fast 6dagar där, det kanske ääääär en evighet. onej, sen vill jag sova, och äta bullar. det är allt jag vill just nu. aja.....jag o rullis ska iallafall göra så att vi minns detta mycket väl när vi är gamla. sen hoppas jag att gud är på våran sida, annars anmäler jag kyrkan. uuuuuuuuuuuuuuuuuhhh.  RING O SMSA! jag o vicki ska förövrigt bli emo.  hejdå

"Mer vilse än någonsin genom junis snår"

Allmänt | 2008-06-11 | 12:13:40 Kommentera här! » 0 st

regnet faller och sommarlov känns inte så speciellt, efterssom jag ska börja det med att fara bort på konfashiit. redan imorgon ska jag måste lämna holmsund och åka iväg och känna mig lost. rullgardin har lovat att vara busig med mig och göra så att vi minns det hära, så det inte är bortslösad tid. jag vill försova mig, som jag är bra på så jag missar bussen.. då måste jag väl få slippa? med tanke på att försova sig, så försovde jag mig igår då vi skulle ha skolavslutning. jag sa tillochmed kvällen innan att vicki skulle skriva ett sms till mig, och om jag inte svarade skulle hon ringa. men det sket hon i, så hon ringde mig 20 över 8 då jag inte hade kommit till henne än, då log jag och sov. vi skulle vara i kyrkan halv9. var bara att hoppa upp och sätta på sig kläderna o fara till skolavslutning med fortfarande rosa hår.....jaja, det var väl inte allt i världen. jag vart hyffsat nöjd med mina betyg ändå. 5 vg är otroligt för att vara jag:D vi drog till stan igår, jag o vixan. ingen var ens sugen på det, eftersom invandrarbögarna inte kom, dom fegade ur. vi gick omkring, fetade litegrann o så. på kvällen fixade vi soffidoffis present som är lite försenad, från 5 april:] den vart otroligt bra och idag får hon äran att få den. jajjjaaa,nu ska jag väl ta mig en påkläare o sen kila över till grannvicki. aaadjö

"annars ångrar du dig sen när ert pannben bilr spräckt"

Allmänt | 2008-06-09 | 17:00:02 Kommentera här! » 0 st

var tog mitt bloggberoende vägen? jag vet inte vad som har hänt med mig, jag har börjat skriva inlägg som jag bara orkar skriva hälften på, innan jag suddar allt o trycker bort. jag skriver värdelösa saker som ingen knappast ens är sugen på att läsa, men det kanske inte händer så mycket nu för tiden heller.
idag hände iallafall något fruktansvärt. jag o vicki skulle imorse spraya hela håret rosa med en sån där engångsgrej. vi sprayade ner mitt blonda hår och jag blev knallråsa. när jag hade börjat med hennes tog såklart burken slut. TRAGEDI! jag fick inte tvätta bort det för henne, förbjudet. jag gnällde o gnällde. slutade med att jag tillslut fick tvätta ur det ändå. men det var fortfarande rosa vill jag ju påstå. brännbollsturnering iallafall, precis som väntat kom vi sist av alla 8;or detta år med. nikolina på lärarfronten var fruktansvärt söt, peppad x200 kanske?:) jag o vicki skulle till stan o möta upp några invandrare o ställa allt på plats, jag vill bara skratta åt sprättar, vad ska man annars göra? vi orkade inte eftersom vi inte fick tag i dom. imorrn bäre av ist, o ja huvva. deras huvuden lär ju sitta på rätt sida utav kroppen då iallafall. nu ska jag och min vän se robin hood. han är oslagbar och jag älskar honom=)
skolavslutning imorrn förfan, men jag peppar inte torsdag..... pussssS

"I just died in your arms tonight"

Allmänt | 2008-06-06 | 15:48:39 Kommentera här! » 0 st

jag tror aldrig att jag varit hungrigare i hela mitt liv.. våfflor sitter inte helt fel då man är så hungrig att det snurrar i huvudet och knäna viker sig. jag förstår inte riktigt hur jag o vixan pallade vattendiet. mamma väckte mig halv10 och undrade om jag skulle följa med till stan för att köpa nå kläder till skolavslutningen, o ja.. jag hade väl inget bättre för mig. efterssom jag inte äter på morgonen sa hon att jag skulle få något på stan senare. redan vid halv12 höll min mage på att vända sig ut och in pga en känsla av att några byggarbetare sprängde berg i magen på mig.aja, hur som haver fanns det bara ett fik i närheten, och där ville jag inte ha ngt ifrån, jag kom hem vid 2 och då...då åt jag våfflor. då hade jag inte fått äta något på över 15 timmar...livet är hårt.
nu ska jag iallafall fara till mormor o morfar, bli mördad av min 6åriga kusin och ta kort med hans engångskamera, som jag lovat. även så ska jag äta tills jag sprängs, mormor är alltid så bra på mat :) och godis för den delen, synd bara att jag inte är lika desperat efter godis längre...ikväll har jag tvingat mina vänner att vara med mig så att inte emil dödar mig för mycket. han ska få sitta ensam där med sin engångskamera:] moahahhaa
ajaa... gott folk, sött av er att lida med mig i detta inlägg. pusssssssssss

"på rosa moln svävar jag omkring"

Allmänt | 2008-06-02 | 17:25:10 Kommentera här! » 0 st

vindruvor är gott. choklad är gott. vaniljmunkar är gott. men polisen är ond. det var typ det ända jag hade på hjärtat egentligen. vicki fick en härlig cash böter på väg hem från skolan för att hon körde 13 km/h för fort. vaniljmunkar kommer bli mitt next beroende och choklad har jag alltid gillat. vindruvor får jag just nu inte nog av, och jag måste nog tillägga att glass är rätt gott det också. inte mycket kvar i skolväg för den delen heller. hoppas på att skippa friluftsdagen på onsdag, även om det nog inte alls är ansträngade. på torsdag blire knappt skola och sen äre nationaldag. nästa måndag äre väl brännboll och på tisdag skolavslutn. sommaren får komma så fort han kan skynda sig:)

"so many tears that I've cried"

Allmänt | 2008-06-01 | 14:52:44 Kommentera här! » 0 st

efter en sånhär helg känns det både bra och dåligt på olika sätt. slitna känslor, ledsna stunder och samtidigt SÅHÄR glad. är så himla glad att jag nog aldrig kommer bli gladare under hela min livstid att jag får ha kvar min vän. det kunde ju ha slutat så himla mycket värre. på dåligt vis känns det väl onödigt alltihopa. att vi ens gjorde det här överhuvudtaget, men vi hade ju aldrig väntat oss något sånt här. men gjort är gjort, och i det dåliga gick det ju otroligt bra. så detta ligger bakom oss, och vi får satsa på att tacka gud, otroligt. idag vill jag helst inte göra någonting, ba sitta rakt upp och ner i några timmar. jag måste egentligen ut och springa, men det hoppar jag över tror jag. jag är alldelens för trött. jag ska äta glass och vara allmänt slö. ikväll blire att åka till morsan också, känns skönt faktis. där äre som mer....ensamt på något sätt. här får jag aldrig vara ifred utan att någon jobbig pappa eller lådsasmamma ska pressa mig med frågor om ingenting. det är typ semester på solstigen. där äre ingen som bryr sig om onödiga saker, som här. jag älskar alla mina vänner mest i hela världen, samt min storebror på ett litet hörn faktis, han är bra. min mamma är förstående och min pappa är också det för första gången jag gjort något dumt. min omgivning är bara underbar just nu.
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se