"jag vet hur det känns, när broar till tryggheten bränns"

Allmänt | 2008-07-27 | 15:34:27 Kommentera här! » 0 st

glad; näe
ledsen; näe
arg; näe
besviken; njaa
näära, men ändå så himla långt borta.

detta är den tråkigaste vecka jag har haft på hela sommaren, defenitivt. inte gjort ett skit nästan och är bara himla trött på mig själv. önskar bara att man kunde lyfta från sig själv ett tag, och vara någon annan. tyvärr så funkar det nog inte så himla bra, så jag får nog stå ut med mig själv ett bra tag till. men det är ju bara att vänja sig. jag saknar alldelens för många och saker verkar ändra sig, känns inte alls bra. fast det brukar ju kännas konstigt när saker ändras, och det är väl bara att vänja sig, somsagt. vad hittar man på när man är alldelens ensam, någon som vet?
 flyg hem till mig,baabee(L)

"när du någongång kännt dig ensam, har du alltid haft ett stöd"

Allmänt | 2008-07-26 | 11:25:31 Kommentera här! » 0 st

seeeeriöööst. jag har inget liv, fyfan. sånna här dagar vill man bara en en tidsmaskin. jag skulle ställa in den maskinen på ''dagen-då-sara-flyttar-hem-från-stugan'' eller något sånt. hon har typ gjort mitt sommarlov värt, för vad hade jag annars gjort? suttit såhär varenda dag hittils? jag lovar, då hade jag redan tagit livet av mig. för i längden känns det väldigt deprimerande att bara göra ingenting, man känner sig allmänt olycklig.
ruuuullliis kom hem, för var jag har mina andra, det har jag ingen aning om... du existerar iallafall, hem med dig, älskade vän.

"It's a boring planet, thanks to us and noone else"

Allmänt | 2008-07-25 | 18:37:17 Kommentera här! » 0 st

jaaaa ni, det känns ganska ruttet att inte ha något att göra på dagarna nu. att ha haft något att göra varje dag första veckorna på sommaren var nog himla bra ändå. nu har jag vart hemma sen i måndagskväll, bara varit hos farmor o farfar en sväng igår och stan idag. annars bara hemma.. har väl vart film,tv,dator o spåret för mig, och lär väl fortsätta vara. ganska ruttet tråkigt äre iallafall. finns det ingen funnybunny person som vill göra något på dagarna och kvällarna?
eller är alla så himla tråkiga mot mig....

"du är så, yeah-yeah, wow-wow"

Allmänt | 2008-07-22 | 13:07:10 Kommentera här! » 0 st

mmmmmm,vi slog oss ner i en vattenpöl och ba njöt..

"Hejsan alla cp barn, rullstol rullstol hela daan"

Allmänt | 2008-07-21 | 21:40:16 Kommentera här! » 0 st

den som säger att det inte är kul att vara barnslig, han har inget liv. blev inge bak o mys framför tvn, men det blev att hoppa i vattenpölar istället med uuuuunderbara vixan= sååååå mycket bättre. vi hoppade i de djupaste vi kunde finna, och satt i dom och var allmänt coola. det är underbart att vara barnslig. blev lite blött iallafall, det gick vågor under sulorna i skorna och man kunde göra ett vattenfall om man vände den upp&ner. har lite fina kort på oss och en jättecool film.
hennes mobil fick däremot en vattenchock, kunde visst inte simma, så den vart kvadd. man hörde att det kom ljud från den, men skärmen var svart. men den fixar sig nog med hårtork och luft:) eftersom min gamla höll efter ett tvättmaskinsåk.
lär väl komma in någon fin bild senare=)
yyezzz, hon.

"I had to say goodbye before I said hello"

Allmänt | 2008-07-21 | 17:49:23 Kommentera här! » 1 st

helt sjukt att det kan regna såhär. himlen har öppnat sig och jag vill ut o hoppa i vattenpölar, frän som jag är.
ikväll blire nog ba en myskväll med film o nybakat, eftersom jag snart tänker gå och baka. bara gööd.
sara är guld och vi har ba haft najs. moppeturer dagligen och hennes ljuddämpare for av då vi hoppade litegrann med den..jag körde när den föll av och vi blev rädda för att den lät så hemskthemskt mycket. blev ordagrant döv. vi vände en bit senare för att fara tillbaka och på en liten bro ser man något som ligger o ruttnar. jag tänker; åh, där är ju ljuddämparen. inte konstigt att den låter så mycket! medans saras tankar tydligen löd såhär; vad stor råtta. men, varför stannar hon?
dööööööd åt osmarta jävlar:] en gubbe skrattade åt oss när vi kom körandes. en av brudarna håller i ljuddämparen o den andra kör och man hör en på flera kilometer. heltsjukt.

sara är alltid osmart, jag säger ju det. dööööd åt osmarta jävlar. hon pratar med fd, emil, om lite stuffs.
e-aja, vad händer nurå? (menas-hur blire nu i forts.)
s-eh, jag ligger i ett tält.
jag skrattade tills jag inte kunde andas. deras diskution var i början jätte allvarlig, sen kommer sara med ett smart svar som får mig att ändra uppfattning, det där borde ha spelats in.

saras gullgrannar är också smarta. gun, som är väldigt smart o teknisk när det gäller mobiltelefoner har gett mig den skönaste komentaren genom hela min fjortisålder tror jag.
-men, hur kan du ringa till mig även fast jag har tagit bort min bluetooth?
klockrent o klockrent.

det där? mm, det är råttan:)

"varma kläder, men kalla kårar. inte konstigt då jag bara ser dårar"

Allmänt | 2008-07-19 | 11:35:55 Kommentera här! » 0 st

oj, har inte skrivit nu på en skvätt, men jag har inte orkat, eller inte haft ngt att skriva. det var ganska skönt med ledigdag igår. solade typ hela dagen innan jag for ut o sprang. man var ju ganska mör då men. på kvällen vare ba mys framför tv;n o ja..faktis helt okej. men mer behöver jag inte vara ensam denna helg, för idag ska jag till rullis stuga o vara där till måndag, tisdag kanske. vi ska väl bara få ha det mycket trevligt som alla andra gånger. blir väl moppe,båt, bada o allt möjligt. sen vill vi ju trots allt på öb också........
ps. min katt har kommit tillbaka, eller....min plastismamma hittade henne ds.

JAG SAKNAR MINA HOLMSUNDSVÄNNER ÖVER ALLT ANNAT.
när startar sommaren för oss?

"Ooh you're a cool cat, Coming on strong with all the chit chat"

Allmänt | 2008-07-17 | 14:47:47 Kommentera här! » 1 st

UPPDAT. ojuste!  min katt blev uppjabad i ett träd igår av en schäfer, så vi ställde upp en stege dit där hon satt. sen inatt så hade grannarna sett hon klättra ner. men hon vill tydligen inte komma hem, så nu är stackarn helt borta, ensam o övergiven.
sötaälskling..

"I realise that everything is a shoreless sea"

Allmänt | 2008-07-17 | 11:56:07 Kommentera här! » 0 st

har inget att skriva tror jag, men bara för att ha ngnting att göra på datorn denna tidpunkt tror jag nog att jag måste.
en tragsik grej är att alla mina vänner far bort idag. mina holmsundsväns drog till avaborg imorse eller ngt och min kära rullis far till sin stuga ikv. jag ska ha en rutten filmhelg skulle jag kunna tro. bror min kan ju likagärna stanna i norrbyn så kan jag få ha tvn där uppe för mig själv, istället för att han ska komma hem o äga den..ajja, kan kanske vara skönt att tare lungt några dagar eftersom jag inte haft en ända lugn o ensam dag hittils detta sommarlov, även fast jag hatar över allt annat att göra ingenting.
mennn, jag kan nog roa mig. idag kommer iaf rullis till mig, och vi ska träffa bögen. träffade han igår med, då var vi snälla o lämnade han på ett tak o välte stegen. tyckte inte ett dugg synd om honom eftersom han var lika ful som alltid-.
idag ska vi nog ta och hitta på ngt ännu värre eftersom jag tycker att det är roligt att mobba honom. undra sig bara vad vi skall hitta på då.
nu ska jag slita mig och vänta på rullis som skulle fara för en halvtimme sen, men som fortfarande skriver till mig, ska komma till mig. aaaaadjö, näraokära:):)::)

"until the sky fall down over me"

Allmänt | 2008-07-14 | 17:38:15 Kommentera här! » 1 st

wellwell, gotland orkar jag inte skriva om. kan ju sammanfatta hela veckan. sol en dag, sittandes i skuggan o fika på en 40årsfest..mums. den dan var ju borta direkt. sen vare ba mulet alla jävla dagar. vart mest stan och donken, vill jag nästan lova. drygt att åka dit, sov inget i bilden under hela natten, somnade därimot på färjan. på vägen hem sov jag på golvet mellan alla stolar med en unge en halvmeter ifrån mig. somnade också första gången i bil på så länge jag kan minnas.
igårkväll kom min bästa och trogna vän till mig, och gud vad jag har saknat hon i en vecka. jag menar, jag var med henne 24 dagar i sträck innan jag for, så nog kändes det tungt att inte ha hon på en hel vecka. men nu är hon med mig igen. lovelove.
idag så åkte jag med till hennes stuga i ostnäs, vi körde lite båt o så. jag stänkte ner henne då jag körde, så hon vart lite halvt blöt. 
vi hälsade också på hennes gulliga grannar. sen då vi kom till obbola så for vi upp på ett tak som sara tycker om. överskattat, för jag kom nämligen inte ner. satt där uppe o skrek ett tag bara för att göra mig tillräckligt modig för att komma ner. tillslut, efter att hon skrivit till halva min kontaktlista att jag satt fast på ett tak, så kom jag slutligen ner. och sprang en glädjesväng på springbanan där nerdanför.
ikväll kommer hon till mig, och vi ska ut på nya äventyr. vad vi nu hittar på denna gång har jag ingen aning om, men det kan faktis vara kul att fastna på ett tak också. bara man vet om att, någongång så kommer man ner. men ikväll blire någonting annat skulle jag tro. vi ska leta efter nya äventyr:):)
håret är coolt.det ser faktis inte jättehögt ut....

nuså är sommarplanerna över, och jag tar nu dagarna som dom kommer. känns fettskönt. varje dag detta sommarlov hittils har jag haft ngt att göra. sånt brukar jag ju längta efter. men nu känns det skönt att ba få vara.

"om du bara är en lögn, en livsfilosofiiiii"

Allmänt | 2008-07-06 | 14:33:01 Kommentera här! » 0 st

helt sjukt att konfan är slut nu. känns asskönt, att slippa kyrkan, tjat om tro, och korv till lunch. men samtidigt tråkigt, alla sångstunder, jag o sara-gitarren o pianot. och det var skithärliga männsikor, och det blev bara bättre o bättre med dagarna. jag kommer do minnas. många nya fina sidor hos folk som jag aldrig sett förr, fina sidor på sånna som jag inte ens kännt förr. även sett lite andra sidor:) vi sjöng idag med, så hemskt äre verkligen inte, ganska kul bara. nu lyssnar jag på en efterlängtad skiva som vi fick, där vi spelat in alla låtar. gud är söt- bara pinsam. fly with me- skabb på vissa ställen, att vi sjöng olika versoner av den:]  frågor- mja, dög. men vi kunde ha gjort det så himla mycket bätte ju. aja, det är jättekul att lyssna. sen alla låtar vi har spelat in allihopa. de ljuden ger ett fint återséende.

ikväll vid 6 sticker jag till gotland, som jag har skrivit här sååå många gånger. lite uttjatat kanske. men jag ska väl snart ta min väska och börja packa bara. slänga ner allt för mycket, som jag brukar göra. lite onödiga saker ska ju med. och gitarr'n såklart. jag ska skriva en melodi, sen ska sara skriva en text nu medan jag är borta. sen sätter vi ihop det när vi kommer hem, så ser vi vad det blir utav det. karriären har bara börjat :] håll i er folket.
nu ska jag paaaaaaaaaaaaaaaackaa. puss o hejba=)

"when I say hale..you say lujah, hale..''

Allmänt | 2008-07-05 | 19:21:43 Kommentera här! » 0 st

mja, jag är rättså nöjd över dagen. konfan gick bra och det var roligare än vad jag hade trott det skulle bli. var inte så nervös inför att sjunga förrän det att vi skulle gå in i kyrkan då alla folk satt där. men det gick bra antar jag:)
jag vart hyffsat nöjd med mina pressenter också. mest smycken, dyrt och äkta.
fick världens finaste ring av mormor o morfar(L)
sen fick jag ''snö'' smycken o altt möjligt, litte pengar och en gitarr.
kan ju lova att jag ska spela i bilden påväg till gotland för min käre familj.
tur att det är en såndär resegitarr, mindre storlek.
mamma gjorde en tabbe idag då jag o rullis sjöng.
hon filmade som tänkt, men råkade sedan tabort....typiskt min mamma.
dom vart nog också lite förvånade efterssom dom inte visste om att vi ens skulle sjunga o allt.
hon vill inte filma imorrn, rädd för att göra om samma misstag. men då måste hon bomba kort, eftersom alla kort också försvann. hon vet inte att vi ska sjunga då heller. och imorrn får vi skivan o allt, askul.=)
lär väl skriva lite imorrn efter andra konf-dagen och innan gotland.
pusss
-- sista bilden.ahha

"jag hör alla frågor och jag vet alla svar''

Allmänt | 2008-07-04 | 22:23:09 Kommentera här! » 0 st

jaa, så nu äre inte länge kvar tills jag ska börja blir riktigt nervös heller. gosh, sådär härlig kramp i magen och skak i benen.. jag o rullis peppar iallafall nu med att lyssna på vår fina låt som ska pressenteras imorgon. vi såg världens gulligaste film enligt mig också. kalle och chokladfabriken, visst är jag efter som aldrig sett den? men den var jättefin.
jag började skratta åt filmen utan anledning...
f-hahahahhaha
r-vad?
f-jamen, jag måste skratta, tänk dig hela filmen i helhet. hahahahhahahaa

hela tiden blire närmare gotland och jag är glad. jag ska sitta med min sköna familj i bilen 80 mil..... men jag hoppas på en kanonfin vecka med massa bra väder. solsolsol(L) måste ju få lite färg på mig. sen efter helgen göre inget om jag blir förkyld o så, så nu är det bara på med springdojjerna och ut o kut, haar knappt vågat det denna vecka, för att jag var rädd att få ännu mer ont i halsen inför imorrn och på söndag.

lördagens låt= frågor- text;sara och sofia, musik;manne
söndagens låt= fly with me- text och musik kvittar;)

""""""taggtaggtaggtaggtaggtaggtagg"""""""

"i wish that I can tell you something, to take it all away"

Allmänt | 2008-07-03 | 18:36:58 Kommentera här! » 0 st

inte skrivit på länge nu ju, men jag har nästan ingenting att skriva. eller egentligen jätte mycket, men efterssom det kommer roliga saker lite då o då äre svårt att minnas allt jag ska skriva ned. kan ju börja med att...
- jag har varit med rullis i 3 veckor i streck idag.
- min konfa är över, nu äre bara självaste
konfan kvar. jag och rullgardin_ peppar gärnet, och vi kommer inte att vara nervösa, nejnej!(= men vi spikare rakt igenom, tyck jag.
- jag har upptäckt att jag suger på att starta saras moppe. alle, youknow:( vi stegrade ascoolt för att jag hade fullgas och la in en växel just då, sen stannaren flera gånger för att motorn är nörd, så då tog det ett tag att starta. + att vi körde vilse också...
- jag älskar då folk sjunger och får kråkor. det bästa jag vet!
-  gotland på söndag och jag peppar fan. dock inte den långa bilresan...
sen så är jag fett slut och jag får sovmorgon imorrn!!! ikväll blir det att göra ingenting hoppas jag. vill bara tare lungt eftersom jag känner mig som ett snigelskal.. följer bara med i livet i ett långsamt tempo, men jag känner mig som ändå mycket glad. nu ska jag duscha skulle jag nog kunna tycka, sen ska jag ba tare mys med film elr ngt:) pusssss

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se