Virrpanna

Allmänt | 2015-08-29 | 14:59:28 Kommentera här! » 1 st


Såhär ser det ungefär ut nuförtiden på Solgränd 4. Utvändigt ser det ganska färdigt ut. 

Det är så mycket som snurrar i mitt huvud nu, blir nästan trött av att tänka så mycket haha.. Har snöat in mig totalt på allt som har med inredning att göra och spenderar så mycket tid varje dag bara på att leta inspiration. Igår så bockade vi iallafall av två grejer som också snurrat till det i skallen min, först beställde vi nämligen allt kakel och klinker till huset (kök, tvättstuga, entréhall och badrum) och sen åkte vi på Mio och beställde två soffor. Skönt! Vi har även tagit en offert på garage och snart börjar det bygget också. Men först å främst så ska jag börja skolan nu på måndag och Linus drar till Norge och jobbar. 

18 veckor kvar...

Allmänt | 2015-08-12 | 12:30:10 Kommentera här! » 1 st


Igår såg det ut såhär! All ställning är borta och taket är på plats. Nu ser det ju faktiskt ut som att man kan bo där snart, utvändigt iallafall=) 

Husesyn

Allmänt | 2015-08-10 | 15:30:29 Kommentera här! » 0 st

Lång tystnad här och det beror väl på att allt stått stilla under sommaren. Min semester har lidit mot sitt slut och på torsdag är det tillbaka till vardagen. Här hemma har hela familjen Jonsson redan avverkat en vecka och jag får ha semester ensam:):)..

Huset har börjat få tak och imorgon är det dax för arbetsplatsbesök där. Vet inte vad det går ut på men vi ska iallafall  vara där. Antar att vi får gå in och titta i huset osv men tänk för att det har vi redan gjort, igår! Vi åkte dit för att ta måtten på plattan till vårt garage och då var snickaren på granntomten så han släppte in oss och vi fick titta=) träffade även våra blivande grannar som flyttar in ungefär samtidigt, kul! 
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se