"leave the past in the past, gonna find the future"

Allmänt | 2008-04-28 | 18:27:52 Kommentera här! » 0 st

nu sitter man här..har gått igenom apa, läst allas bloggar och ätit upp min kaka. har försökt att fördriva tiden, jag ooooorkar verkligen inte börja med engelskan. jag som är så bra på engelska också, har fått allt från pappa. jag borde väl inte ens behöva öva, elller? näe, jag är sämst i...ja, vet inte vad, på engelska. så sjukt dålig, kan man typ inte lägga boken över huvudet ett tag, sen far allt in i hjärnan som en laser? äh, det funkar nog inget vidare. men prova kan man ju alltid göra. nu fördriver jag ju också tiden en aning, alllllllllllt för att inte plugga. det måste hur som haver göras på något vis ikväll, men hur jag ska börja vet jag inte riktigt. aja, det går som det går imorgon. hur mycket tid som helst hade jag ändå inte tänkt lägga ner på något jag glömt inom 5 minuter igen. idag hade vi ett samtal om en sötnos i våran klass, har luust att bara säga allt jag har i mina tankar om honom, men då skulle nog min lärare aldrig vilja se mig igen. hon kastar väl ut mig genom fönstret och slänger en politikbok i huvudet på mig. "lär dig vett." näe.. det riskerar jag inte, så jag behåller nog mina egna tankar för mig själv den här gången. är nog rädd att många tjejer tycker likadant, kanske ännu mer. jag har bara stått ut ett litet tag. men då har inte alla heller vart med om samma sak heller när det gäller han. kanske är det han man ska slänga en politikbok i huvudet på och säga "lär dig vett."
att vara mig själv har jag ju inte tjänat ett dugg på än så länge när det gäller dig, vare inte så du tyckte? trodde do jag. jag kanske ska göra en hel förändring? så ser vi väl vad det blir utav det.....
ska bli skönt med ledigt i 4 dagar i veckan. bara det inte blir sånnadär hemska sitta-hemma-dagar. sånna behöver jag inte just nu!
-du äääär så omöjlig.

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se