"nej svarar dimman, vi gör inte ett skit, vi ska fiska, fiska som en fiskeelit."

Allmänt | 2008-04-27 | 17:18:12 Kommentera här! » 1 st

so kan ta sig någonstans.
engelska kan ta sig någonstans.
hemkunskap kan ta sig någonstans.

sjukt mycket och jag börjar sista dagarna, yes. tur att jag är bra på att planera. jaaaaaa. har sagt till mig själv 9275 gånger att jag ska börja med sakerna i tid. men varje dag som går mot proven vs inlämningar så tycker jag att ''det där kan inte vara så farligt svårt'', ändå vet jag att jag inte kommer att klara det utan att börja i tid. men jag ska aldrig säga till mig själv igen att jag ska börja i tid, för jag vet att jag ändå aldrig kommer att skärpa mig.  men min mentor tyckte ju på mitt utv.samtal att jag skulle satsa lite nu, men näääe. det är inte jag. det löser sig alltid på något sätt ändå:) matlusten har börjat avta idag, o tack gode gud! annars hade jag rullat genom holmsund redan nu te veckan. periodvis kommer matberoendet, sedan försvinner det igen, men kommer tillbaka efter några veckor igen..
jag har iallafall en dagens drog; äppelpaj med vaniljsås(L). börjar man äta kan man inte sluta. mmmmmmmm.
igår hade jag o pappa värsta kockduetten till middagen, as bra var vi. en påhittad rätt blev det, och det var inte alls så dumt. på kvällen var rullgardinen med mig. otroligt att hon inte hittar till mitt gula fina hus, även fast hon har vart här förr..

Kommentarer
Skrivet av: saaaaaaaaaara

"på kvällen var rullgardinen med mig. otroligt att hon inte hittar till mitt gula fina hus, även fast hon har vart här förr.."
hahahah, orka klaga, :]

2008-04-28 @ 18:21:59

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se