"Räcker med en blick från ditt håll så typ ba dör man"

Allmänt | 2008-04-29 | 18:53:45 Kommentera här! » 0 st

ingen träning blev det iallafall. jag o vixan var de ända trogna som kom dit, så då blev det hem och baka till klassen. är inte kul att baka när man inte får äta upp det själv. mitt face kliar och jag drar en funderare på att dra ut o springa ändå. även fast jag egentligen inte orkar, så jag tror jag sparar det.  jag är väldigt behövlig av en icke närvarande plattång också, den är hos madre och jag klarar mig inte utan den. min lugg håller på att driva mig till vansinne, så snart tror jag att jag rakar bort lugghelvettet:( okej, jag överdrev...igen. imorrn äre typ slapp dag i skolan, bara ett litet tag ska man behöva vara där. sen äre ju majbraaasa o allt, får väl se hur det bliiiir. får väl hoppas på att det blir bara braaaaa-,
vart förresten riktigt glad över mitt matteprov. bara ett poäng ifrån vg!??!?! helt sjjukt vad bra jag plötsligt blivit. har ju alltid varit nära ig-gränsen om det inte blivit ig då... men gu se glad jag blev. svenskan gick förresten också som jag ville ungefär, nu ser vi väl bara hur so;n gick. och engelskaprovet idag också. vart typ klar snabbt, och jag tror jag klarade det iallafall. det går ju ba vägen nu ju. rätta vägen.
nu hoppas jag verkligen att det ska funka imorrn ändå, utan en massa problem och att jag ska slippa måsta vara ledsen p.g.a dig hela dagen. nu var jag eeeego, men måste tyvärr vara det.

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se