"until the sky fall down over me"

Allmänt | 2008-07-14 | 17:38:15 Kommentera här! » 1 st

wellwell, gotland orkar jag inte skriva om. kan ju sammanfatta hela veckan. sol en dag, sittandes i skuggan o fika på en 40årsfest..mums. den dan var ju borta direkt. sen vare ba mulet alla jävla dagar. vart mest stan och donken, vill jag nästan lova. drygt att åka dit, sov inget i bilden under hela natten, somnade därimot på färjan. på vägen hem sov jag på golvet mellan alla stolar med en unge en halvmeter ifrån mig. somnade också första gången i bil på så länge jag kan minnas.
igårkväll kom min bästa och trogna vän till mig, och gud vad jag har saknat hon i en vecka. jag menar, jag var med henne 24 dagar i sträck innan jag for, så nog kändes det tungt att inte ha hon på en hel vecka. men nu är hon med mig igen. lovelove.
idag så åkte jag med till hennes stuga i ostnäs, vi körde lite båt o så. jag stänkte ner henne då jag körde, så hon vart lite halvt blöt. 
vi hälsade också på hennes gulliga grannar. sen då vi kom till obbola så for vi upp på ett tak som sara tycker om. överskattat, för jag kom nämligen inte ner. satt där uppe o skrek ett tag bara för att göra mig tillräckligt modig för att komma ner. tillslut, efter att hon skrivit till halva min kontaktlista att jag satt fast på ett tak, så kom jag slutligen ner. och sprang en glädjesväng på springbanan där nerdanför.
ikväll kommer hon till mig, och vi ska ut på nya äventyr. vad vi nu hittar på denna gång har jag ingen aning om, men det kan faktis vara kul att fastna på ett tak också. bara man vet om att, någongång så kommer man ner. men ikväll blire någonting annat skulle jag tro. vi ska leta efter nya äventyr:):)
håret är coolt.det ser faktis inte jättehögt ut....

nuså är sommarplanerna över, och jag tar nu dagarna som dom kommer. känns fettskönt. varje dag detta sommarlov hittils har jag haft ngt att göra. sånt brukar jag ju längta efter. men nu känns det skönt att ba få vara.

Kommentarer
Skrivet av: rullis(L)snööre_

jag älskar dig underbara vän!

allt med dig(L)(L)(L)

2008-07-14 @ 17:41:54

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se