"I realise that everything is a shoreless sea"

Allmänt | 2008-07-17 | 11:56:07 Kommentera här! » 0 st

har inget att skriva tror jag, men bara för att ha ngnting att göra på datorn denna tidpunkt tror jag nog att jag måste.
en tragsik grej är att alla mina vänner far bort idag. mina holmsundsväns drog till avaborg imorse eller ngt och min kära rullis far till sin stuga ikv. jag ska ha en rutten filmhelg skulle jag kunna tro. bror min kan ju likagärna stanna i norrbyn så kan jag få ha tvn där uppe för mig själv, istället för att han ska komma hem o äga den..ajja, kan kanske vara skönt att tare lungt några dagar eftersom jag inte haft en ända lugn o ensam dag hittils detta sommarlov, även fast jag hatar över allt annat att göra ingenting.
mennn, jag kan nog roa mig. idag kommer iaf rullis till mig, och vi ska träffa bögen. träffade han igår med, då var vi snälla o lämnade han på ett tak o välte stegen. tyckte inte ett dugg synd om honom eftersom han var lika ful som alltid-.
idag ska vi nog ta och hitta på ngt ännu värre eftersom jag tycker att det är roligt att mobba honom. undra sig bara vad vi skall hitta på då.
nu ska jag slita mig och vänta på rullis som skulle fara för en halvtimme sen, men som fortfarande skriver till mig, ska komma till mig. aaaaadjö, näraokära:):)::)

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se