"Jag vill känna att jag lever,veta att jag räcker till"

Allmänt | 2008-06-28 | 18:18:53 Kommentera här! » 0 st

igår så var jag ju duktig iallafall och tog mig uti springskorna, även fast jag inte skulle. jag ångra're.... körde först lite intervall, och min hals vände sig ut och in och började ordagrant brinna. gick en bit och skulle sen jogga resten av kilometerna. jag hann inte långt innan benen vek sig och jag verkligen inte orkade, så jag gick ytterligare en bit. jag peppade mig själv sista 2 kilometerna och när det var högst 500 meter kvar till mit mål, så vek sig benen igen, och det slutade med att jag gick för mig själv och sa; jag kan inte! jag kan inte! jag kan inte!
jag var fett besviken på mig själv. skulle aldrig ens farit ut.
på kvällen blev det rullis. vi köpte fettosaker som vanligt, och såg på  "så som i himmelen" bara för att våran älskligslåt är med där. jag fick rysningar. vi skulle även träffa emil (saras lover). medan dom stog där och var allmänt sociala med varandra tog jag mig en tur med saras surjamaha. han var inte söt mot mig i början, pga mig själv. jag glömde att he på bensinkranen. men så... när jag väl for iväg var han underbar som vanligt. jag for ut mot storklyvan där jag har drösar med minnen, och jag stog där ute vid piren och bara njöt innan jag började min färd tillbaka. då jag kom tillbaka så frös dom, och mina händer hade domnat. emil for och jag o sara gick hem och hittade oss en film på tv. en hemsk. hon drog, och jag sov.
idag var vi i stan, och vi var båda mycket nöjda över våra inköp. köpte lite konfakläder o skor. jag ska även sluta äta onyttigheter på ett tag, hur nu jag ska lyckas med det. ordnar sig. när vi var klara med allt så la vi oss uppe på parkeringen ovanför kungspassagen och stekte littebit. folk kollade på oss, men det har vi ju lärt oss att acceptera.
ikväll måste jag ta min cykel och cykla till obbola. STÖRSTA PLÅGAN I VÄRLDEN! får väl se vad som kan hittas på.
pussba och ett långt inlägg- skadar ibland!

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se