"jag får ta mitt ansvar och stå för mina misstag"

Allmänt | 2008-05-06 | 17:09:43 Kommentera här! » 1 st

exempel på dålig period..sover inget, bara trött. är inget glad, bara dåligt humör. yr och snurrig, bara förvirrad. fryser hela tiden så att jag skakar, bara kallt. jag orkar inte ta skit längre för något som inte ens är skit. jag överdriver och förlåt, men jag orkar inte just nu. det räcker med att det fyskiska är problemet, så tar psyket skiten och förstör allting. just nu känner jag mig psykiskt sjuk för ingenting som är värt. små saker växer med veckorna och blir bara värre och värre, självklart utan anledning. förlåt för att jag just nu är ett psyk, kanske är allt bara mitt fel. vad vet jag?
och glad.. det har jag alltid verkat. det är ju jag. och dannnnnkee sara, all that I need right now(L) glad får jag vara även fast det inte känns så uppåt ändå. ajaa, sooooooorrrrrrrrrry, thats who I am. jag behöver bara lite skjuss på vägen. jag tycker så synd om alla som ska måsta vara i min omgivning just nu. alltid är det någon som måste ta min skit också. jag ska be fler gånger om ursäkt. kanske inte allt på samma gång nu bara.
''när du äter mer än vanligt brukar det bero på att du har brist på kontroll'' matberoendet.. visste väl att det var något.

Kommentarer
Skrivet av: saaaaaaaara

finns alltid(L)

2008-05-06 @ 21:29:03

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se