a nightmare to remember

Allmänt | 2010-08-11 | 23:09:01 Kommentera här! » 0 st

nu ska jag berätta något underligt för er. eller jag kan ju börja med att ställa en fråga. har ni någonsin drömt att ni käkat något som var så äckligt i en dröm, att när ni vaknar vill ni gå och kräkas? att ni lixom på riktigt mår illa när ni vaknar, och får kväljningar av att tänka på drömmen?

en gång för några år sedan så drömde jag att jag åt rostbiff, att jag verkligen tryckte i mig det. på den tiden visste jag inte vad rostbiff var, utan i drömmen var det ungefär som råa kycklingfiléer. när jag sedan vaknade så ville jag bara kräkas, jag minns att jag tillochmed inte ens ville äta någonting på hela dagen efter för att jag var så äcklad, och att jag inte ens smakade rostbiff förrän (vet inte hur länge, månader, år?) efter.

inatt hände detta igen. men denna gång var det vitlökssås jag satt och åt utav, jag skopade i mig. det var vitlökssås med bitar i, och jag kan fortfarande känna smaken utav det, och jag känner att ifall jag skulle ställa mig över toan nu i spyställning så skulle jag kunna kräkas. jag vaknade inatt och låg och hade kväljningar säkert i en kvart över detta. när jag vaknade på riktigt, imorse, när jag skulle gå upp så hade jag glömt detta. men senare, på middagsbordet, har Anna ställt fram just den där vitlökssåsen som jag drömt att jag skopat i mig.  mår illa av att tänka på hur ens flaskan ser ut. jag kommer nog aldrig någonsin att äta den där såsen igen.

varför?? detta är ju nästan värre än en mardröm, att man ska vakna och sen ligga och hålla igen för att slippa spy.

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se