But you're on the outside and you're looking in

Allmänt | 2010-06-29 | 22:57:12 Kommentera här! » 1 st

jag var just med om en kind of funny syn. jag sitter just hemkommen, ny kvällsfikad och går ner för att ställa in i diskmaskinen, utanför ser jag en storebror som klättrar på stegen vid våran byggställning, ångrar sig lite, klättrar ner en bit och sedan upp, så han försvinner ur min syn. vafan håller han på med egentligen,  tänker jag. däruppe kan han ju knappast ha glömt någonting

står ett tag och tittar ut mot stegen, och inga ben kommer neråt igen. suckar, drar lite på munnen, kliar mig i huvudet, himlar med ögonen. fortfarande så kommer ingen nedför stegen. eftersom jag vet att byggställningens "plattform" är just utanför mitt fönster så anar jag att min bror är placerad..ungefär där. han kanske vill någonting. (som om han inte hade gått in genom ytterdörren för att säga det till mig, nej, utan just utanför mitt fönster skulle han säga det han så gärna ville) så jag springer uppför trappen och in i mitt rum och där sitter en storebror nerhukad och tittar in i mitt rum. jag går fram mot fönstret och fattar fortfarande inte vafan han gör däruppe. han lyser upp när han ser mig och säger "kan du öppna dörren där nere?"
och jag hade rätt. han kunde inte gå in genom dörren för att säga det till mig, nej, han skulle sitta utanför mitt sovrumsfönster. meant to be så. jag hade rätt.


Kommentarer
Skrivet av: vicki

HAHAHAHHAHAHAHAAHAHAHAHAH

2010-06-30 @ 14:25:58
Länk: http://viickiii.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se