GAMLA DAGBOKSINLÄGG!!! hahahahah

knäppa citat | 2011-03-08 | 06:01:00 Kommentera här! » 2 st

har just läst igenom en gammal dagbok!!!! sjukt kul. vill ni veta vad jag skrev för exakt 9 år sedan? hahahahah alltså den 8 mars 2002..
"I dag är det sportlåv och fredag. Idag har jag hellsat på min kusin som heter Emil och han är söt som inibommben"

sen måste jag säga att jag va välidgt duktig på att stava i december 2001.
"Igår hade mamma låvat att hon skule lemna ett brev aså mamma susade ju mig och samuel till pappa men hon glömde bot fast hon har 5 dagar på seig aså det är ju på lördag det är Emelie såm fyler 8 år"

andra helt värdelösa men så knäppa inlägg
"I dag har jag varit ensam hemma i en timme. Jag gjorde inte så mycket jag var ute en liten stund och lekte och jag pratade med mamma i en halvtimme. Då blev jag tröt och la mig på golvet"
"När jag fyllde 7 år fick jag en 100 lap."
(wow)
"I dag har jag varit på skolan det var kul i dag för att vi har jobbat bra. Jag har lekt med Sandra. Vi har lekt tillsammans hela dan. Hon är snäll. Jättesnäll."
"Idag har jag börjat sy på en risanka den är gul och orange och jätte söt. Marika har gjort en stor anka och min anka är liten. Marikas anka är min ankas mamma men min anka är sötare än marikas anka tycker jag."
(hörde jag anka?)

och nu till de som tar priset!!!!
"Idag har jag lärt mig en ny sång den går så här. Sofia ahaahaah aj love djo ahaahaahaa nodets ahaahaaha jihoo!!!! den är jätte bra TYCKER JAG"
"Idag har jag fåt min 7999 knuff av Joel för att han är kär i mig tror jag. Fast jag är ju kär i han så det spelar ju ingen roll."
"Idag har jag marika och Lovisa brottas jag vann mot Marika even om hon är större och eldre och en kille såg när jag vann då frågade han chans på mig men jag sa nej."
(whine, whine..kanske var min soulmate, men jaja..)

Kommentarer
Skrivet av: sofie

Hahahah sötnos!

2011-03-08 @ 19:00:34
Länk: http://sssoofie.blogg.se/
Skrivet av: Mamsing

Sitter på mitt kontor och skrattar för mig själv så att jag blir alldeles tårögd och snuvig. Sången ska du få sjunga live för familjen ikväll...

2011-03-09 @ 09:19:35

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se