2011: April - Juni

vardagsbilder | 2012-01-04 | 18:33:41 Kommentera här! » 0 st

APRIL satt en kväll på sofies balkong och försökte få igång vattenpipan, funkade inte så länge dock, så vi for och köpte majs istället. haha. det blev valborg och jag å mina små kycklingar åt mat, gjorde oss fina innan vi for till sandra där det va massa folk. Åt på Ronyas med mina chicks innan vi skulle till lunka på partey.
MAJ Johanna hade 18års fest. På kulturnatta var vi en hel hög från klassen som käkade hos Michaela innan vi for in till stan. På yran åkte jag och vicki baslåda (låg i skuffen på en bil precis brevid basarna) blev döv. Vixan tog körkorte och vi var ute och driva i sex timmar den kvällen. En dag hälsade jag även på min mamma på sjukan eftersom hon hade klämt ut min lillebror, Eddie.





JUNI fan inte en bildsnål månad. Sommarkvällarna var hur varma som helst i början. Satt på båten med Johanna och vicki, klippte en gräsmatta för första gången i mitt liv. Spenderade en dag med Saran på studsmatta och försökte göra planer för sommaren. Firade midsommar hos vicki och vi två städade dagen efter hela hennes hus, hängde bland annat skinka på väggarna...Hade en jättehärlig dag hos Johanna med sol, bad, fina vänner och tacos bl.a. Va även hos Frida som hade ferre! 






Kommentarer

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se